CES 2014: Acest card SD este de fapt... un computer; Intel Edison inovează masiv!

1.056 ori
<b>CES 2014: Acest card SD este de fapt... un computer; Intel Edison inovează masiv!</b>în vreme ce unii visează la un senzor de cameră mic cât o lentilă de contact, Intel inovează în zona de Mini PC, cu un model numit Intel Edison. El este practic un PC de mărimea unui card SD, după cum vedeți mai jos. &nbsp; Ideea de computer pe...

în vreme ce unii visează la un senzor de cameră mic cât o lentilă de contact, Intelinovează în zona de Mini PC, cu un model numit Intel Edison. El este practic un PC de mărimea unui card SD, după cum vedeți mai jos.

Ideea de computer pe care îl poți purta ca brățara, colier și alte accesorii vestimentare e tot mai vehiculata în ultima vreme, dar marile companii nu par a face mari progrese în această zonă. Intel a creat Edison, un nou computer care e găzduit într-un spațiu de mărimea unui card SD și care vine cu suport WiFi și suport pentru multiple sisteme de operare.

Edison are scopul de a fi integrat în accesoriile vestimentare menționate mai sus. E vorba si despre gadgeturi pentru fitness, de coliere, de brățări, chiar și de gadgeturi medicale mai compacte, nu doar de modă. CEO-ul Intel a ținut să reamintească celor de la CES și faptul că Intel a primul producător de microprocesoare care suportă terminale ce combina Windows și Android pe un singur device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×