Samsung Galaxy Grand Neo se va lansa luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.431 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Neo se va lansa luna viitoare</b>știam că Samsung pregătește un nou model Galaxy Grand de ceva vreme, dar iată că azi avem și primele informații solide despre acesta. El va fi un handset Android cu ecran de 5 inch și va fi pus în vânzare la mijlocul lunii viitoare, cel puțin...

știam că Samsung pregătește un nou model Galaxy Grand de ceva vreme, dar iată că azi avem și primele informații solide despre acesta. El va fi un handset Android cu ecran de 5 inch și va fi pus în vânzare la mijlocul lunii viitoare, cel puțin în Belgia.

Samsung Galaxy Grand Neo va costa 300 de euro și va fi dotat cu un ecran WVGA de 5 inch, procesor quad core Cortex A7, o cameră de 5 MP cu captura 720p și va avea și o variantă dual SIM. Terminalul va integra o baterie de 2100 mAh, va măsura 9.6 mm în grosime și va veni cu 8 GB memorie internă și 1 GB RAM. Mai știm că Grand Neo suporta conectivitate HSDPA cu viteza de 21 Mbps și că rulează Android 4.2.

El va veni și cu radio FM, cameră frontală VGA, WiFi și Bluetooth 4.0. Aparent, acest model este cunoscut și sub numele de Samsung Galaxy Grand Lite, deci rămâne de văzut sub ce nume va fi vândut în magazine. și dacă tot vorbim de Lite, oare ce s-a întâmplat cu acele Galaxy Note 3 Lite și Galaxy Tab 3 Lite, care se zvonea că vor sosi la CES?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×