ASUS Transformer Prime, prima tabletă quad core Într-o experiență hands on (Video)

1.995 ori
<b>ASUS Transformer Prime, prima tabletă quad core Într-o experiență hands on (Video)</b>Nici nu a fost anunțată bine prima tabletă quad core, ASUS Transformer Prime, că deja a apărut o primă experiență hands on, realizată de către brazilienii de la Ztop. Tableta Tegra 3 poate fi admirată în imaginile de mai jos, iar clipul de la...

Nici nu a fost anunțată bine prima tabletă quad core, ASUS Transformer Prime, că deja a apărut o primă experiență hands on, realizată de către brazilienii de la Ztop. Tableta Tegra 3 poate fi admirată în imaginile de mai jos, iar clipul de la final prezintă și experiența de gaming pe acest device.

De la norocoșii revieweri aflăm că terminalul va fi pus în vânzare în Brazilia în primul trimestru al anului viitor, la prețul de 499 de dolari pentru varianta WiFi de 32GB, sau 599 de dolari pentru cea de 64 GB. Tastatura dock va costa 149 de dolari, iar terminalul vine cu Android 3.2 la bord drept OS, cu promisiunea că actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich va sosi cât de curând.

 ASUS Transformer Prime, prima tabletă quad core Într-o experiență hands on (Video)

Tableta măsoară 8.3 mm în grosime, iar bateria sa oferă un incredibil timp de funcționare de 12 de ore, sau chiar 18 ore cu tot cu dockul tastatură. Trebuie să reccunosc că device-ul arata elegant, iar din profil pare că s-ar bate și cu un MacBook Air, la capitolul grosime și aspect plăcut. Personal nu am apreciat foarte mult textura carcasei lui Asus Eee Pad Transformer, dar Prime vine cu fațada cromată, care se face ușor plăcută.

 ASUS Transformer Prime, prima tabletă quad core Într-o experiență hands on (Video)

în clipul de mai jos vedeți și un third person shooter, un joc pe numele de Shadowgun, care ne oferă o mostră de grafică Tegra 3. Cam așa arătau jocurile cu 4-5 ani în urmă și așa arată viitorul gamingului pe tablete.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×