Internetics 2011 debutează cu seara Hot Spot și discuții despre aplicații mobile, pe 17 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 977 ori
<b>Internetics 2011 debutează cu seara Hot Spot și discuții despre aplicații mobile, pe 17 noiembrie</b>Dacă sunteți interesați de aplicații mobile, trebuie să aflați că în luna noiembrie vom avea parte de evenimente Internetics, acestea luând startul pe 17 noiembrie cu seara Hot Spot. Aceasta va avea loc la ora 19:00 la Madame Pogany și se va axa...

Dacă sunteți interesați de aplicații mobile, trebuie să aflați că în luna noiembrie vom avea parte de evenimente Internetics, acestea luând startul pe 17 noiembrie cu seara Hot Spot. Aceasta va avea loc la ora 19:00 la Madame Pogany și se va axa pe aplicații mobile, în special cele de pe Android.

Prima temă abordată joi, 17 noiembrie va fi utilizarea aplicațiilor mobile drept canale de comunciare între companii și publicul lor. Moderator va fi Dragoș Novac, fondator Krogos Software, Four Hooks și Metropotam, iar printre vorbitori se vor număra Mugur Patrascu de la iLeo, Bobby Boicu (bobbyvoicu.ro) și reprezentanți Petrom și Samsung România (Sorin Manea, Division Manager Samsung Electronics România).

Va avea loc și o sesiune dedicată imaginii personale construită în online și discutată offline, cu vorbitori precum Bogdan Theodor Olteanu (Bortun-Olteanu), Cristina Bazavan (bazavan.ro), Bogdana Butnar (Google România) și Cristian Manafu (manafu.ro). Rețineți și că pe 29 noiembrie la Operă Națională București va avea loc Gala Internetics 2011, în cadrul căreia vor fi acordate premii pentru cele mai bune proiecte din piața de online din România, pe ultimul an.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×