Motorola Droid RAZR despicat și cu măruntaiele scoase

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.356 ori
<b>Motorola Droid RAZR despicat și cu măruntaiele scoase</b>Un titlu atât de dur se potrivește cu disecția lui Motorola Droid RAZR, cel mai subțire smartphone de pe piață. Acest terminal măsoară doar 7.1 mm în grosime și a fost anunțat în aceeași săptămână cu Samsung Galaxy Nexus. Ca de obicei,...

Un titlu atât de dur se potrivește cu disecția lui Motorola Droid RAZR, cel mai subțire smartphone de pe piață. Acest terminal măsoară doar 7.1 mm în grosime și a fost anunțat în aceeași săptămână cu Samsung Galaxy Nexus. Ca de obicei, experții de la iFixit sunt la treabă și desfac acest smartphone.

Droid RAZR a ajuns în magazinele din SUA cu doar două zile în urmă și are potențialul de a deveni un hit în perioada sărbătorilor de iarnă. De această dată iFixit are ceva de lucru, deoarece un terminal gros de 7.1 mm este probabil fragil și toate componentele sunt "înghesuite" cu grijă în carcasă. Pentru început aflăm că noul Motorola vine cu un slot pentru cartela SIM LTE ascuns foarte bine în carcasa împreună cu slotul microSD.

Capacul bateriei lui Droid RAZR este bine integrat în restul carcasei, astfel că înlăturarea sa a fost complicată. iFixit a folosit chiar un cuțit special de gătit, dar nu vă recomandam să faceți asta dacă țineți la degetele voastre. Capacul bateriei este surprinzător de flexibil pentru cât de rezistent e și asta datorită stratului de Kevlar inclus.

Motorola Droid RAZR despicat și cu măruntaiele scoase

Pentru a lămuri odată pentru totdeauna povestea cu kevlarul: da, vestele antiglonț sunt fabricate din kevlar, dar acolo este vorba de multe straturi din kevlar și de o placă ceramică. Aici avem doar un strat mic... Restul detaliilor le aflați de la ifixit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×