CES 2012: Corning Gorilla Glass 2 - cu 20% mai subțire și mai rezistent la socuri (Video)

1.601 ori
<b>CES 2012: Corning Gorilla Glass 2 - cu 20% mai subțire și mai rezistent la socuri (Video)</b>Printre expozanții de la CES 2012 se numără și Corning, compania care a asigurat tăria display-urilor pe numeroase tablete și telefoane în 2011. Acum ei vine cu un nou produs și anume generația a doua a lui Gorilla Glass, care oferă câteva...

Printre expozanții de la CES 2012 se numără și Corning, compania care a asigurat tăria display-urilor pe numeroase tablete și telefoane în 2011. Acum ei vine cu un nou produs și anume generația a doua a lui Gorilla Glass, care oferă câteva avantaje față de predecesorul său. Printre altele se număra si grosimea cu 20% mai scăzută.

Grosimea unui smartphone sau a unei tablete este vitală în ziua de azi și vedem cum Huawei sau Fujitsu se întrec pentru câteva zecimi de milimetri grosime încercând să obțină titlul de "cel mai subțire smartphone". De aceea contează că Gorilla Glass 2 este mai subțire și trebuie să aflați că acest strat protector este acum și mai rezistent și mai durabil. Gorilla Glass 2 a fost supus unor teste de rezistență la standul Corning de la CES, iar ecranele vizate au trecut cu brio testele.

Se pare că sticla întărită ar fi cu 20% mai puternică, nu doar mai subțire și deși nu s-a vorbit despre zgârieturi și protecția împotriva lor, sunt sigur că noul Gorilla Glass stă bine și al acest capitol. Ni s-a promis că vom vedea această tehnologie pe terminale de la ASUS, Acer, telefoane LG și televizoare Sony Bravia, în cazul în care vă întrebați și acesta este doar începutul! Să vedem cum va plusa Dragontrail, produsul rival, aflat pe Galaxy Nexus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×