Asus trimite invitațiile de presă pentru Computex 2015; ZenPad 7 și ZenPad 8 vor fi anunțate oficial

706 ori
<b>Asus trimite invitațiile de presă pentru Computex 2015; ZenPad 7 și ZenPad 8 vor fi anunțate oficial</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam despre existența unor noi tablete Asus ce urmează a fi lansate &icirc;n cadrul Computex luna viitoare. Asus ne confirmă astăzi că tabletele &icirc;n cauză vor fi anunțate oficial la acest t&acirc;rg de...

Cu doar câteva zile în urmă aflam despre existența unor noi tablete Asus ce urmează a fi lansate în cadrul Computex luna viitoare. Asus ne confirmă astăzi că tabletele în cauză vor fi anunțate oficial la acest târg de tehnologie ce se desfășoară în Taipei începând cu data de 2 iunie.

Aflăm că evenimentul ASUS va fi transmis și pe site-ul companiei în regim de live-streaming. Din câte puteți vedea, vedetele acestei conferințe vor fi noile tablete din gama de produse ZenPad ce va include pentru moment 2 modele cu display-uri de 7, respectiv 8 inch.

Primul model este numit ZenPad 7, o tabletă cu display IPS de 7 inch (1024 x 600 pixeli), procesor Intel Atom X3 pe 64-bit, 1 GB RAM și 8/16 GB spațiu de stocare. Acest produs va sosi cu 3G sau WiFi,o cameră foto de 2 megapixeli și un preț de aproximativ 156$ pentru modelul ce aduce doar WiFi la pachet.

Pe de altă parte, tableta ZenPad 8 va fi ceva mai performantă, această urmând a sosi cu display IPS de 8 inch și rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor Intel Atom Z3560/3530 și 2 GB memorie RAM. Care dintre cele două modele vă atrage atenția?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×