Nokia Lumia 630 apare Într-o nouă imagine ce dezvăluie gama de culori pe care va fi disponibil

1.004 ori
<b>Nokia Lumia 630 apare Într-o nouă imagine ce dezvăluie gama de culori pe care va fi disponibil</b>Din câte se pare, cei de la Nokia lucrează din plin pentru lansarea pe piață a unor noi dispozitive Windows Phone 8.1, un astfel de exemplu fiind Nokia Lumia 630, terminal ce a început să-și facă apariția într-o serie de leak-uri chiar...

Din câte se pare, cei de la Nokia lucrează din plin pentru lansarea pe piață a unor noi dispozitive Windows Phone 8.1, un astfel de exemplu fiind Nokia Lumia 630, terminal ce a început să-și facă apariția într-o serie de leak-uri chiar săptămâna trecută.

Acum, o altă fotografie ne prezintă terminalul pe verdele specific în care a apărut pentru prima dată, dar și pe alte 4 nuanțe de culoare, cum ar fi: negru, alb, galben și portocaliu. După cum se poate observa, Nokia Lumia 630 va dispune de butoane software pe ecran.

De asemenea putem observa faptul că senzorul camerei foto nu este însoțit de un bliț LED. Se așteaptă ca Nokia Lumia 630 să integreze un display de 3.8 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară VGA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×