Samsung One UI include o funcție menită să accelereze funcționarea lui Android Pie

1.571 ori
<b>Samsung One UI include o funcție menită să accelereze funcționarea lui Android Pie</b>Descoperim astăzi faptul că Samsung are în plan să ofere și ceva funcții în One UI menite să facă sistemul de operare mai rapid și responsiv, funcții incluse în secțiunea de setări. Vom putea dezactiva animațiile, lucru care totuși se putea realiza

În ultima săptămână cei înscrişi în programul de beta testing sau mai bine zis Samsung Members au avut ocazia să încerce Android Pie şi One UI pe Galaxy S9. Cu această ocazie aflăm şi ceva noutăţi despre funcţiile sale. Una dintre ele aduce cu ceva ce ai găsi pe un custom ROM.

Samsung One UI

E vorba despre o modalitate de a accelera funcţionarea lui Android 9.0 Pie. Practic un designer Android a decis să împrumute din developer options şi să ne ofere acces la dezactivarea animaţiilor. Până acum făceam acest lucru prin instalarea unui custom ROM sau primeam acces la funcţie în Settings. În One UI funcţia se află în zona Advanced Features, sub numele de "Reduce Animations".

Practic scăpăm de tranziţii şi alte briz-briz-uri şi artificii care apar când intrăm şi ieşim în aplicaţii, meniuri. Multă lume nu vrea toate aceste artificii, ci preferă o abordare mai pragmatică. Cred că de la imfamul iOS 7 încoace putem scoate toate acele funcţii "Skeumorphice" din UI şi renunţa la complexitatea de animaţii, deci Samsung a ajuns târziu la această petrecere.

Ani buni am auzit utilizatorii Samsung spunând că interfaţa TouchWiz "agaţ" şi încetineşte Android, iar acum a venit soluţia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×