ASUS ZenFone Max (M2) şi ZenFone Max Pro (M2) au existenţa confirmată de echivalentul "ANCOM" din Rusia; Vin cu Android Oreo la bord

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.035 ori
<b>ASUS ZenFone Max (M2) şi ZenFone Max Pro (M2) au existenţa confirmată de echivalentul "ANCOM" din Rusia; Vin cu Android Oreo la bord</b>Prin intermediul unor certificări primite de la echivalentul FCC din Rusia, adică EEC aflăm astăzi că taiwanezii de la ASUS pregătesc două noi dispozitive din seria ZenFone Max pentru debut în perioada următoare. Este vorba despre ASUS ZenFone

În vreme ce încă mai testam telefonul ASUS ZenFone Max Pro (M1) în aceste zile, deja se iveşte în zare un succesor. Un ASUS ZenFone Max (M2) şi un ZenFone Max Pro (M2) ar fi primit certificarea de la EEC, echivalentul FCC din Rusia.

ASUS ZenFone Max (M2)

Eurasian Economic Comission a certificat şi aprobat ambele telefoane, care probabil că vor debuta în 2019. Aş paria pe un debut la MWC 2019, mai degrabă decât la CES 2019. Aflăm că ASUS ZenFone Max (M2) va avea numele de cod ZB633KL, în vreme ce ZenFone Max Pro (M2) are numele de cod ZB631KL. Handseturile apar cu Android 8.0 la bord, ceea ce e ciudat, mai ales dacă vin în 2019. Am fi dorit Android 9.0 Pie la bord, dar sunt totuşi telefoane midrange şi battery phone-uri mai nişate, deci tolerăm asta.

ASUS ZenFone Max (M2)

Pe de altă parte ar putea primi Android Pie până la lansare. Specificaţiile nu au apărut încă, dar având în vedere orientarea seriei ASUS ZenFone Max, acestea sunt clar battery phone-uri cu o capacitate a bateriei de peste 4000 mAh sau eventual chiar peste 5000 mAh. Max Pro (M1) a reuşit să ofere o super baterie într-un corp destul de subţire şi să aducă şi cameră duală la bord şi procesor de ZenFone 5, împingând întreaga serie în faţă.

Ca atare pe noile modele ne aşteptam la trecerea la seria Snapdragon 66x, poate un Snapdragon 710 chiar, camere duale şi mai bune şi evident extra longevitate a bateriei. 4 sau 6 GB RAM şi o cameră selfie generoasă nu ar strica de asemenea. Să vedem dacă se renunţă şi la corpul unibody metalic, abordare constantă în seria ZenFone Max.

Zvonurile afirmă că vom vedea baterii de 5000, 5300 mAh la bord şi poate chiar şi o cameră duală frontală.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×