ASUS VivoTab Smart Unboxing: Windows 8 e aici, În pachet mai economic (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.761 ori
<b>ASUS VivoTab Smart Unboxing: Windows 8 e aici, În pachet mai economic (Video)</b>După ASUS VivoTab RT, tableta Windows RT care a primit review la Mobilissimo.ro cu câteva săptămâni în urmă, vine la noi în teste și ASUS VivoTab Smart. Aceasta este o tabletă Windows 8 cu procesor Intel Atom dual-core și se pare că ar urma...

După ASUS VivoTab RT, tableta Windows RT care a primit review la Mobilissimo.ro cu câteva săptămâni în urmă, vine la noi în teste și ASUS VivoTab Smart. Aceasta este o tabletă Windows 8 cu procesor Intel Atom dual-core și se pare că ar urma să coste în jur de 2.400 de lei, un preț destul de bun, mai ales că acest model are 64 GB de stocare.

Avem de-a face cu o tabletă care se bazează pe acel CPU Intel Atom de 1.8 GHz, cu tehnologie Burst și avem la dispoziție și un model Qualcomm 9200 pe acest terminal. în cutie descoperim tableta cu spate alb și textura plăcută la atingere, o serie de manuale, o cârpă pentru ecran, încărcătorul și cablul USB. Tableta are în partea din spate o cameră de 8 megapixeli cu lentila cu 5 elemente, senzor BSI și captura full HD video. Ecranul lui ASUS VivoTab Smart este un IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar tableta mai vine și cu NFC, tehnologie audio SonicMaster și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Terminalul măsoară 9.7 mm în grosime, cântărește 580 de grame și oferă utilizatorului 2 GB RAM și 64 GB memorie internă. Beneficiem și de un slot microSD, port microHDMI, 32 GB spațiu de stocare prin serviciul cloud ASUS WebStorage și de Bluetooth 4.0. Ca baterie, avem o unitate Li-Polymer de 25WH, gata să ofere cam 8.5 ore de funcționare. Retineti ca acest model ruleaza Windows 8, deci putem instala cam aceleasi aplicatii ca si pe Windows 7, ceea ce inseamna ca ne vom juca cu cateva jocuri interesante. Revenim imediat după Crăciun cu un review detaliat al acestui model interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×