Google și Apple ar putea cumpăra compania R2 Studios și aplicația sa de control a aparatelor electrocasnice (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 994 ori
<b>Google și Apple ar putea cumpăra compania R2 Studios și aplicația sa de control a aparatelor electrocasnice (Video)</b>Blake Krikorian este geniul din spatele lui Slingbox, cel care a fondat startup-ul R2 Studios. Acesta se ocupă cu aplicații pentru telefon, ce permit controlul diferitelor funcții ale "casei viitorului", dacă îi pot spune așa. Practic, cu ajutorul...

Blake Krikorian este geniul din spatele lui Slingbox, cel care a fondat startup-ul R2 Studios. Acesta se ocupă cu aplicații pentru telefon, ce permit controlul diferitelor funcții ale "casei viitorului", dacă îi pot spune așa. Practic, cu ajutorul unei aplicații pe handset controlați încălzirea în casă, iluminarea și cam orice se poate controla via wireless.

și consolele de jocuri și televizorul sunt incluse printre opțiuni, iar tehnologia aceasta interesantă a stârnit interesul celor de la Google și Apple, care încearcă să cumpere compania. Această firmă are și câteva brevete ținute secret cu privire la controlul de la distanță al device-urilor, dar și la interfața sa unică. în clipul de mai jos vedeți un scurt demo și descoperim că deși vă aflați în alt oraș puteți schimba iluminarea și temperatura din casă foarte ușor cu acest soft.

și Microsoft ar intenționa să cumpere compania, deci ne așteptam la o licitație interesantă împreună cu Google și Apple. Discuțiile nu s-au finalizat încă și viitorul începe să sune bine, cu un posibil editor foto integrat în Android prin Snapseed și o posibilă telecomandă universală de la R2 Studios fiind pregătită la rândul său.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×