Huawei Honor 7 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România

2.286 ori
<b>Huawei Honor 7 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România </b>Ieri aflam despre două noi smartphone-uri care primeau actualizarea la Android 7.0 Nougat și anume despre modelele Galaxy A5 (2016) și Huawei Honor 6X. Astăzi descoperim că și Honor 7 Lite se bucură de experiența nougat, pachetul software fiind regăsit

Ieri la scurt timp după ce am aflat cum s-a prezentat distribuția versiunilor Android la începutul lunii mai, am descoperit și faptul că Samsung Galaxy A5 (2016) tocmai ce a început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat în Rusia. Mai apoi a apărut și vestea că modelul Huawei Honor 6x a fost la rândul său actualizat la acest nou release, iar astăzi mai bifăm un terminal din seria Honor pe listă.

Huawei Honor 7 Lite Android update

Este vorba despre Huawei Honor 7 Lite (a.k.a Honor 5c), telefon care tocmai ce a primit update-ul în România - detaliu despre care ne informează cititorul nostru Inocan Andrei căruia îi mulțumim pe această cale. Ni se dezvăluie că pachetul software cu seria NEM-L21C432B351 are 2,01 GB și că printre noutăți avem și interfața EMUI 5.0 inspirată de nuanțe de albastru și alb.

Huawei Honor 7 Lite

Se remarcă și o personalizare mai ușoară, funcții optimizate, dar și o experiență de utilizare mai fluidă. În materie de dotări hardware, acest handset ne aduce un display IPS Full HD de 5.2 inch, un procesor Kirin 650, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și deschidere f/2.0 și o cameră selfie de 8 megapixeli.

La interior avem o baterie de 3000 mAh și din ecuație nu lipsește scanner-ul de amprente.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×