Huawei Honor 7 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România

2.329 ori
<b>Huawei Honor 7 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România </b>Ieri aflam despre două noi smartphone-uri care primeau actualizarea la Android 7.0 Nougat și anume despre modelele Galaxy A5 (2016) și Huawei Honor 6X. Astăzi descoperim că și Honor 7 Lite se bucură de experiența nougat, pachetul software fiind regăsit

Ieri la scurt timp după ce am aflat cum s-a prezentat distribuția versiunilor Android la începutul lunii mai, am descoperit și faptul că Samsung Galaxy A5 (2016) tocmai ce a început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat în Rusia. Mai apoi a apărut și vestea că modelul Huawei Honor 6x a fost la rândul său actualizat la acest nou release, iar astăzi mai bifăm un terminal din seria Honor pe listă.

Huawei Honor 7 Lite Android update

Este vorba despre Huawei Honor 7 Lite (a.k.a Honor 5c), telefon care tocmai ce a primit update-ul în România - detaliu despre care ne informează cititorul nostru Inocan Andrei căruia îi mulțumim pe această cale. Ni se dezvăluie că pachetul software cu seria NEM-L21C432B351 are 2,01 GB și că printre noutăți avem și interfața EMUI 5.0 inspirată de nuanțe de albastru și alb.

Huawei Honor 7 Lite

Se remarcă și o personalizare mai ușoară, funcții optimizate, dar și o experiență de utilizare mai fluidă. În materie de dotări hardware, acest handset ne aduce un display IPS Full HD de 5.2 inch, un procesor Kirin 650, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și deschidere f/2.0 și o cameră selfie de 8 megapixeli.

La interior avem o baterie de 3000 mAh și din ecuație nu lipsește scanner-ul de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×