Vernee Thor primește actualizarea la Android 7.0 Nougat! Telefon de buget cu 3 GB RAM și scanner de amprente!

1.283 ori
<b>Vernee Thor primește actualizarea la Android 7.0 Nougat! Telefon de buget cu 3 GB RAM și scanner de amprente! </b>Deși se pregătește pentru sosirea la Mobile World Congress 2017, iată că cei de la Vernee au și timp pentru un anunț chiar surprinzător astăzi. Este vorba despre smartphone-ul Vernee Thor care de astăzi primește actualizarea la Android 7.0 Nougat

Un anunț chiar surprinzător sosește astăzi din partea celor de la Vernee, companie ce începe distribuția lui Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul de buget Thor pe care și noi îl testam aici la Mobilissimo anul trecut. Este inedit să vedem un asemenea model actualizat la noul release Android, asta în situația în care vorbim aici despre un terminal dezvoltat de către o compania chineză nu atât de populară precum brandurile din mainstream.

Vernee Thor

Compania ne sugerează ca înainte de a purcede la procesul de update să facem back-up datelor personale și să dăm un factory reset odată ce actualizarea este încheiată. Aceste lucruri sunt necesare datorită faptului că între Android 6.0 și Android 7.0 există o structură diferită a bazei de date. În cazul în care nu respectați aceste două puncte, vor apărea probleme precum lipsa unui ringtone default și a unei ore greșite asociate sistemului Android. 

Vă amintim că Vernee Thor sosește cu display HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB de stocare flash. Avem scanner de amprente la bord, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și o baterie de 2800 mAh. În acest moment, Vernee desfășoară o campanie promoțională pe GearBest.com ce ne aduce un preț de doar 109.99 dolari pentru modelul Thor.

De asemenea, la MWC 2017 se așteaptă ca Vernee să anunțe noi terminale interesante, inclusiv un nou model din seria Thor!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×