ASUS ZenFone 5Z intră în programul beta pentru Android 10 Q

Autor:  | Publicat în:  Asus 530 ori
<b>ASUS ZenFone 5Z intră în programul beta pentru Android 10 Q</b>Una dintre companiile menţionate de Google ca parteneri pentru cel mai nou beta Android Q este ASUS, iar azi aflăm că ZenFone 5Z a fost înscris în programul Android Q Beta. Ce înseamnă asta aflați mai jos

Una dintre companiile menţionate de Google ca parteneri pentru cel mai nou beta Android Q este ASUS, iar azi aflăm că ZenFone 5Z, telefonul pe care vi-l prezentam într-o recenzie detaliată aici, a fost înscris în programul Android Q Beta. Ce înseamnă asta aflați mai jos.

Această săptămână stă sub semnul lui Android Q şi al noutăţilor pe care le aduce versiunea 10 de OS Google, fie că vorbim de Dark Mode, sau notificările mai inteligente. ZenFone 5Z este flagship-ul ASUS pe anul 2018, telefon cu procesor Snapdragon 845 care participă la cel mai nou program Android beta. Printre altele va primi o protecţie mai strictă a confidenţialităţii utilizatorilor, extensii Vulkan, Dark Mode şi subtitrare live pentru video (Live Caption). 

Utilizatorii telefonului pot vizita această adresă pentru a descărca noul software şi a afla mai multe despre Android Q Beta şi funcţiile sale, dar şi despre condiţiile de participare la beta. ASUS incurajează dezvoltatorii să se alăture acestui program de beta testing şi apreciază tot feedback-ul cu care puteţi veni.

Evident şi ASUS ZenFone 6 va intra în programul beta îndată ce se lansează săptămâna viitoare. Android Q mai aduce şi Smart Reply, 50 de setări noi de intimitate şi securitate, o nouă versiune de Digital Wellbeing şi schimbări la nivel de control prin gesturi şi multitasking.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×