ASUS ZenFone 5Z intră în programul beta pentru Android 10 Q

640 ori
<b>ASUS ZenFone 5Z intră în programul beta pentru Android 10 Q</b>Una dintre companiile menţionate de Google ca parteneri pentru cel mai nou beta Android Q este ASUS, iar azi aflăm că ZenFone 5Z a fost înscris în programul Android Q Beta. Ce înseamnă asta aflați mai jos

Una dintre companiile menţionate de Google ca parteneri pentru cel mai nou beta Android Q este ASUS, iar azi aflăm că ZenFone 5Z, telefonul pe care vi-l prezentam într-o recenzie detaliată aici, a fost înscris în programul Android Q Beta. Ce înseamnă asta aflați mai jos.

Această săptămână stă sub semnul lui Android Q şi al noutăţilor pe care le aduce versiunea 10 de OS Google, fie că vorbim de Dark Mode, sau notificările mai inteligente. ZenFone 5Z este flagship-ul ASUS pe anul 2018, telefon cu procesor Snapdragon 845 care participă la cel mai nou program Android beta. Printre altele va primi o protecţie mai strictă a confidenţialităţii utilizatorilor, extensii Vulkan, Dark Mode şi subtitrare live pentru video (Live Caption). 

Utilizatorii telefonului pot vizita această adresă pentru a descărca noul software şi a afla mai multe despre Android Q Beta şi funcţiile sale, dar şi despre condiţiile de participare la beta. ASUS incurajează dezvoltatorii să se alăture acestui program de beta testing şi apreciază tot feedback-ul cu care puteţi veni.

Evident şi ASUS ZenFone 6 va intra în programul beta îndată ce se lansează săptămâna viitoare. Android Q mai aduce şi Smart Reply, 50 de setări noi de intimitate şi securitate, o nouă versiune de Digital Wellbeing şi schimbări la nivel de control prin gesturi şi multitasking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×