ASUS ZenFone Max Pro (M1) şi Max Pro (M2) primesc actualizarea la Android Pie

805 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M1) şi Max Pro (M2) primesc actualizarea la Android Pie</b>Aşa cum a promis, ASUS a actualizat cele mai noi battery phone-uri ale sale, modelele ASUS ZenFone Max Pro (M1) şi Max Pro (M2) la Android Pie. E drept că în prima fază ele ar fi trebuit să primească softul din martie

Aşa cum a promis, ASUS a actualizat cele mai noi battery phone-uri ale sale, modelele ASUS ZenFone Max Pro (M1) şi Max Pro (M2) la Android Pie. E drept că în prima fază ele ar fi trebuit să primească softul din martie, dar au fost ceva probleme şi o amânare.

Deocamdată pachetul software a fost confirmat în India şi urmează să ajungă în zilele următoare pe tot globul. ASUS a mai promis Android Pie şi pentru Max M2, deci ar trebui să îl primească şi el până la final de lună. Android Pie aduce la pachet un nou meniu de multitasking şi de control de volum, optimizări mai bune ale bateriei, o temă întunecată/ Night Mode pentru a economisi bateria şi a nu dăuna ochilor după apus şi posibilitatea de a renunţa la butoanele virtuale de control în favoarea unor gesturi.

Ambele telefoane ZenFone Max din ultimul an au fost apreciate de noi la review, drept unele dintre cele mai bune battery phone-uri de pe piaţă. Dacă la Max Pro (M1) nu prea ne-a plăcut camera, toate doleanţele au fost rezolvate de Max Pro (M2). Telefonul vine cu procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM, baterie de 5000 mAh şi design mult mai arătos decât predecesorul.

Îl găsiţi la 1399 lei la evoMAG.ro, în varianta cu 6 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×