[UPDATE: Acum la nivel global] ASUS ZenFone 5Z primește de astăzi actualizarea la Android Pie; Startul se dă în Taiwan

2.321 ori
<b>[UPDATE: Acum la nivel global] ASUS ZenFone 5Z primește de astăzi actualizarea la Android Pie; Startul se dă în Taiwan</b>Vești bune astăzi pentru posesorii de terminale ASUS ZenFone 5Z, asta pentru că firma taiwaneză tocmai ce a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie, ce-i drept pentru început doar în țara natală. Vestea este neașteptată mai

UPDATE 30-01-2019: La o lună distanță de la startul actualizării la Android 9.0 Pie pentru ASUS ZenFone 5Z ce era dat în Taiwan, iată că pachetul software începe a fi distribuit global. Curând îl așteptăm și pe plan local și secțiunea de comentarii de mai jos vă stă la dispoziție pentru a confirma sosirea lui Pie pe device-ul vostru ASUS!

ZenFone 5Z

ARTICOL INIȚIAL 29-12-2018:

Vești bune astăzi pentru posesorii de terminale ASUS ZenFone 5Z, asta pentru că firma taiwaneză tocmai ce a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie, ce-i drept pentru început doar în țara natală. Vestea este neașteptată mai ales că de curând aflam că update-ul ar urma să vină în ianuarie. Este o surpriză de final de an și curând urmează distribuirea la nivel global, care la rândul său se va realiza treptat.

Pachetul software are o mărime de 1 GB și se trece la versiunea software 90.10.138.156. Pe lângă update-ul software în sine avem și noul patch de securitate, dar și o modalitate prin care funcția de captură în rafală din cadrul aplicației de cameră se poate accesa mai ușor decât anterior.

Potrivit celor de la ASUS, distribuirea lui Android 9.0 Pie către toate unitățile ASUS ZenFone Z5 se va face în aproximativ o săptămână, declarație ce pare a se referi la rollout-ul din Taiwan. Probabil distribuirea globală va începe din primele zile ale lunii ianuarie. Vă reamintim că ZenFone 5Z a primit o recenzie detaliată pe care o puteți găsi chiar aici și că la ora actuală cel mai bun preț de pe plan local este de 1.829 lei la PC Garage.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×