Samsung Galaxy Tab S4 primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie; Vine cu One UI la pachet

923 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4 primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie; Vine cu One UI la pachet</b>După o lungă perioadă de așteptare iată că începând din această săptămână cei de la Samsung încep distribuirea pachetului de actualizare la Android 9.0 Pie pentru tableta Galaxy Tab S4, dispozitiv lansat oficial pe piață în vara

După o lungă perioadă de așteptare iată că începând din această săptămână cei de la Samsung încep distribuirea pachetului de actualizare la Android 9.0 Pie pentru tableta Galaxy Tab S4, dispozitiv lansat oficial pe piață în vara anului trecut. Update-ul vine și cu interfața One UI la pachet și avem astfel parte de o temă neagră, noi iconițe și optimizări pentru accesarea conținutului mai ușor. 

Aflăm că distribuirea actualizării software se face treptat după cum era de așteptat, primele la rând fiind aparent variantele LTE din Franța pentru care s-a confirmat deja disponibilitatea update-ului. Va fi interesant de văzut cum se va prezenta experiența One UI și pe o asemenea diagonală, mai ales că pe telefoane ne-a plăcut tare mult.

Am realizat chiar o prezentare detaliată a lui One UI pe care o puteți găsi aici și din care veți afla toate noutățile aduse la pachet. Revenind la tabletă, aceasta vine cu ecran Super AMOLED de 10.5 inch, procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și cu o baterie de 7300 mAh ce suportă încărcare rapidă la 18W.

Cel mai bun preț de pe plan local este de 2.657 lei la evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×