ASUS ZenFone 5Z ar putea primi actualizarea la Android Pie mai repede decât ne așteptam

1.501 ori
<b>ASUS ZenFone 5Z ar putea primi actualizarea la Android Pie mai repede decât ne așteptam</b>În ultimele luni smartphone-ul ASUS ZenFone 5Z a beneficiat de multe actualizări software, update-uri care au venit să îmbunătățească experiența la nivel de captură foto și video. Cum Android Pie este de ceva timp oficial era de așteptat

Așa cum ați observat și voi, cei de la ASUS au pus un accent mare pe suportul software oferit utilizatorilor de terminale ZenFone 5Z în ultimele luni, telefon care la un moment dat a fost numit chiar cel mai ieftin model de pe piață cu procesor Snapdragon 845. 

ZenFone 5z

Am testat și noi acest dispozitiv arătos, iar acum aflăm că actualizarea la Android 9.0 Pie este mai aproape decât ne așteptam inițial. Informația iese la iveală prin intermediul unei listări în benchmark-ul GeekBench acolo unde telefonul își face apariția rulând sistemul de operare Android 9.0 Pie.

Asta înseamnă că taiwanezii testează temeinic noul release în momentul de față, motiv pentru care distribuirea sa în maxim o lună este adusă în discuție. Așteptăm în perioada următoare un anunț oficial în acest sens și poate și o listă a următoarelor modele ce se vor bucura de actualizare.

Prețurile actualizate ale lui ASUS ZenFone 5z pot fi consultate de aici!

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×