Huawei promite că va continua să cumpere tehnologie americană, dacă produsele sunt de calitate

846 ori
<b>Huawei promite că va continua să cumpere tehnologie americană, dacă produsele sunt de calitate</b>În vreme ce SUA pare a dori să poarte un război economic cu China, iată că producătorii chinezi nu doresc un asemenea lucru, asta pentru că SUA este o piață de desfacere excelentă și pentru că are parte și de un așa-numit factor cool

Dacă SUA vrea război economic cu China, se pare că producătorii chinezi nu vor asta. SUA e o piaţă de desfacere excelentă şi are factorul cool de partea sa. Huawei spre exemplu se declară deschisă la a cumpăra componente şi tehnologie americană, dar doar dacă produsele sunt de calitate.

Asta pe fondul zvonurilor că Huawei ar putea primi o interdicţie de a face afaceri în Statele Unite în perioada următoare. FCC ar plănui să pună în vigoare o interdicţie a produselor companiei (dar și achiziţiilor din SUA), dar motivul exact nu este cunoscut. Huawei a fost băgată în aceeaşi oală cu ZTE, când această companie a primit interdicţie la produse/software Qualcomm şi Android pe o perioadă nedeterminată. Lucrurile păreau să se fi rezolvat pentru ZTE totuşi, dar totul s-a împotmolit în Senat.

Directorul Huawei prin rotaţie Hu Houkun a declarat într-un interviu recent că va respecta toate legile şi reglementările din Europa, SUA şi pe cele ale Naţiunilor Unite. Acelaşi oficial a declarat că Huawei este o firmă globală, care trebuie să se deschidă mai mult, să aleagă cea mai bună tehnologie şi cele mai bune produse. În acest an se vor mai cumpăra cu siguranţă cipuri şi componente din SUA.

Recent am aflat că producătorul chinez pregăteşte achiziţia a 50 de milioane de cipuri Qualcomm și nu are griji legate de “Trade Wars”. A fost întărit şi parteneriatul cu Intel, Broadcom, Apple, Samsung, Microsoft sau Google. Huawei este al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri de pe glob şi investeşte în jur de 20-30% din fondurile R&D pentru cercetarea tehnologiilor de bază.

Huawei a deschis centre R&D şi în Europa şi consider că o mişcare bună din partea lor ar fi să crească pe zona de procesare video, de GPU, de gaming pe terminalele lor. Au CPU-uri promiţătoare, dar la GPU sunt departe de Mali-urile asociate ARM. GPU Turbo e totuși un semn bun. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×