ASUS ZenFone 6 apare într-un video hands-on cu mecanism glisant cu funcție dublă: slide down pentru camera selfie și slide up pentru difuzor

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.203 ori
<b>ASUS ZenFone 6 apare într-un video hands-on cu mecanism glisant cu funcție dublă: slide down pentru camera selfie și slide up pentru difuzor</b>Încă de la primele scăpări ale lui ASUS ZenFone 6 s-a discutat despre faptul că flagshipul va avea o cameră selfie atipică. Teaserele au arătat că nu va fi integrată în vreun breton sau decupaj, aşa că rămâne teoria

Încă de la primele scăpări ale lui ASUS ZenFone 6 s-a discutat despre faptul că flagshipul va avea o cameră selfie atipică. Teaserele au arătat că nu va fi integrată în vreun breton sau decupaj, aşa că rămâne teoria unui mecanism pop up selfie, sau a unui slider în stil Xiaomi Mi Mix 3. Azi avem o scăpare de clip hands on care merge pe ideea sliderului.

ASUS ZENFONE 6

Vă avertizăm că acesta poate fi un fals sau un prototip mai vechi, mai ales că designul camerei duale din spate nu e chiar modern şi aminteşte de un Xperia 10. Totul provine de la YouTuberul Geek Loko, care ne prezintă un smartphone cu spate glossy, acoperit cu sticlă şi având cititorul de amprente integrat în spate.

ASUS ZENFONE 6

Jos vedem jack-ul audio şi portul USB Type-C, iar în faţă se află un ecran edge to edge cu muchii foarte subţiri. Cu un gest de slide up se acționează mecanismul glisant, care dezvăluie camera selfie de sus, iar dacă tragem de ecran în sus remarcăm un difuzor uriaş. Ideea de slider dual e curajoasă în 2019, amintind de ceva ce Nokia încerca în cadrul seriei N.

În ultimele ore am aflat că ASUS ZenFone 6 are procesor Snapdragon 855, baterie de 5000 mAh şi camera duala de 48 + 13 MP în spate, iar husele sale au dezvăluit şi prezenţa unui decupaj pentru cititor de amprente în spate. Şi camera părea orientată similar cu cea din acest video.

Vă aştept în comentariile de mai jos şi pe grupul de Facebook să dezbatem autenticitatea clipului. ZenFone 6 se lansează pe 16 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×