ASUS ZenFone 6 va avea cameră foto rotativă; Vedem randări detaliate înaintea lansării de mâine

1.722 ori
<b>ASUS ZenFone 6 va avea cameră foto rotativă; Vedem randări detaliate înaintea lansării de mâine</b>Cu doar o zi rămasă până la debutul oficial iată că smartphone-ul ASUS ZenFone 6 ni se dezvăluie astăzi în randări detaliate care scot un element de design neașteptat, o cameră foto rotativă. Imaginile sosesc din partea lui

Cu doar o zi rămasă până la debutul oficial iată că smartphone-ul ASUS ZenFone 6 ni se dezvăluie astăzi în randări detaliate care scot un element de design neașteptat, o cameră foto rotativă. Imaginile sosesc din partea lui Roland Quandt și descoperim aici o Flip Camera potrivit celor de la ASUS care va funcționa atât pentru captura standard, cât și pentru captura selfie - asta printr-un mecansim interesant.

ASUS ZenFone 6

Această abordare le permite taiwanezilor să ofere un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, asta cu toate că avem o mică margine în zona inferioară. Telefonul are o cameră duală în spate care potrivit ultimelor leak-uri ar include un senzor principal de 48 megapixeli și un senzor secundar de 13 megapixeli care cel mai probabil va fi pus la treabă pentru bokeh sau captura foto wide.

Un teaser anterior ne dezvăluia și prezența unui procesor octa-core Snapdragon 855 pe acest telefon, dar și a unei baterii generoase de 5000 mAh. ASUS ZenFone 6 are de asemenea și un buton fizic extra pe partea laterală din dreapta, buton care aparent va putea fi customizat de către utilizatori pentru lansarea de aplicații sau shorcut-uri pentru diverse acțiuni.

Ecranul va fi unul Full HD+ și după cum vedeți în imagini, avem scanner de amprente fizic în spate. Lansarea telefonului are loc mâine seară, moment în care vom afla și prețurile oficiale! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×