ASUS ZenFone 6 (ASUS_I01WD) primește certificarea Wi-Fi; Se lansează pe 16 mai

765 ori
<b>ASUS ZenFone 6 (ASUS_I01WD) primește certificarea Wi-Fi; Se lansează pe 16 mai</b>Deși nu s-a mai vorbit despre ASUS ZenFone 6 de multă vreme, acest smartphone este în continuare în cărți după cum descoperim astăzi odată ce device-ul primește certificarea Wi-Fi. Aflăm din documentul asociat faptul

Deși nu s-a mai vorbit despre ASUS ZenFone 6 de multă vreme, acest smartphone este în continuare în cărți după cum descoperim astăzi odată ce device-ul primește certificarea Wi-Fi. Aflăm din documentul asociat faptul că handset-ul rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie din fabrică și că numele său de cod este ASUS_I01WD.

ASUS ZenFone 6

Listarea mai scoate la iveală și prezența tehnologiei Wi-Fi Dual-Band (2.4 GHz + 5 GHz) și că certificarea a fost publicată chiar astăzi pe data de 29 martie. Din speculațiile ajunse în online ne-am cam făcut o idee cu privire la ZenFone 6, telefon ce va sosi cu un mecanism slider pentru a obține un raport corp-ecran cât mai generos.

Va avea o cameră foto triplă și e cazul să ne așteptăm la aceeași carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă super glossy care va atrage rapid amprentele. Ca dotări hardware vom avea un ecran FHD+ de 6+ inch, 6 sau 8 GB RAM și probabil un procesor Snapdragon 710 pe varianta standard.

Posibil să avem și un model ZenFone 6z cu procesor Snapdragon 855 la bord. Apropo, lansarea este programată pe data de 16 mai în Valencia! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×