Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.943 ori
<b>Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro</b>Anunțat inițial la &icirc;nceputul acestui an doar pentru piața din Malaezia, iată că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, Asus ZenFone C poposește și la noi &icirc;n țară prin intermediul eMAG.ro. Acest device păstrează design-ul caracteristic...

Anunțat inițial la începutul acestui an doar pentru piața din Malaezia, iată că începând de astăzi, Asus ZenFone C poposește și la noi în țară prin intermediul eMAG.ro. Acest device păstrează design-ul caracteristic terminalelor din seria ZenFone, fiind totodată și cel mai accesibil model din gamă.

Printre specificațiile sale regăsim un display de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor dual-core Intel Atom Z2520 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, suport dual-SIM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED.

Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro

Mai remarcăm prezența unei camere foto selfie de 0.3 megapixeli, a unei baterii de 2.100 mAh și a sistemului de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața ZenUI aplicată peste. Aflați că ZenFone C este disponibil pe alb, roșu sau negru la un preț de doar 549 lei. Cum vi se pare suma afișată de eMAG? Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×