Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.975 ori
<b>Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro</b>Anunțat inițial la &icirc;nceputul acestui an doar pentru piața din Malaezia, iată că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, Asus ZenFone C poposește și la noi &icirc;n țară prin intermediul eMAG.ro. Acest device păstrează design-ul caracteristic...

Anunțat inițial la începutul acestui an doar pentru piața din Malaezia, iată că începând de astăzi, Asus ZenFone C poposește și la noi în țară prin intermediul eMAG.ro. Acest device păstrează design-ul caracteristic terminalelor din seria ZenFone, fiind totodată și cel mai accesibil model din gamă.

Printre specificațiile sale regăsim un display de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor dual-core Intel Atom Z2520 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, suport dual-SIM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED.

Asus ZenFone C, cel mai accesibil model din gama producătorului taiwanez ajunge la eMAG.ro

Mai remarcăm prezența unei camere foto selfie de 0.3 megapixeli, a unei baterii de 2.100 mAh și a sistemului de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața ZenUI aplicată peste. Aflați că ZenFone C este disponibil pe alb, roșu sau negru la un preț de doar 549 lei. Cum vi se pare suma afișată de eMAG? Îl puteți comanda de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×