ASUS ZenFone Live se vinde acum în Europa la preţul de 170 euro: telefon accesibil cu accent pe înfrumuseţare selfie

1.287 ori
<b>ASUS ZenFone Live se vinde acum în Europa la preţul de 170 euro: telefon accesibil cu accent pe înfrumuseţare selfie</b>Dacă sunteți pasionați de fotografierea selfie și mai ales de personalizarea fotografiilor de acest tip cu fel și fel de efecte de culori și înfrumusețare, atunci Asus ZenFone Live este smartphone-ul potrivit pentru voi. Acest terminal ajunge de acum și

ASUS ZenFone Live este un telefon cu preţ accesibil şi dotări midrange, care a fost prezentat în premieră la MWC 2017. Acum aflăm că el este gata în sfârşit de debut în magazine. Ajunge în Europa la suma de 170 de euro şi aflaţi ce are camera sa special mai jos.

Asus ZenFone Live

Până acum terminalul se vindea pe pieţele emergente din Asia, iar începând din această săptămână va putea fi cumpărat şi în Europa. Portugalia e prima pe listă, dar numărul de ţări va creşte rapid. Acesta ar fi "primul telefon din lume cu înfrumuseţare în timp real aplicată la nivel de cameră selfie". E vorba despre prelucrarea imaginii din hardware şi posibilitatea de înfrumuseţare live, la streaming pe Facebook sau alte reţele de socializare.

Asus ZenFone Live

Telefonul vine cu o cameră frontală de 5 MP, cu deschidere F/2.2 şi blitz LED, dar şi pixeli de 1.4 microni. În spate se află o cameră de 13 MP, cu deschidere F/2.0. Mai primim şi un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD, iar în faţă găsim un ecran de 5 inch cu rezoluţie HD. Bateria acestui model este o unitate de 2650 mAh.

ZenFone Live rulează Android Marshmallow la debut şi speram să îl vedem actualizat la Nougat cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×