ASUS ZenFone 3S Max apare de nicăieri, drept încă un battery phone ASUS, care primeşte deja recenzii

1.380 ori
<b>ASUS ZenFone 3S Max apare de nicăieri, drept încă un battery phone ASUS, care primeşte deja recenzii</b>Taiwanezii de la ASUS au făcut un anunț surpriză în cursul serii trecute și anume lansarea unui nou battery phone numit Asus ZenFone 3s Max. Acest handset cu display de 5.2 inch ne oferă la pachet o generoasă baterie de 5000 mAh și din punct de vedere

Chiar dacă pe hârtie cel mai nou battery phone de la ASUS este ASUS ZenFone 3 Max, se pare că mai există încă un model. Popularizat prin recenziile apărute în această săptămână la Android Pure şi GSMArena, nou venitul propune dotări midrange şi o baterie de 5000 mAh.

ASUS ZenFone 3s max

Terminalul vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat, ceea ce e un plus şi aduce şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi o cameră de 13 MP şi ecran HD de 5.2 inch. Cei care au pus mâna pe terminal afirmă că are o construcţie solidă şi arată mai bine decât primul ASUS ZenFone Max. Există şi un setup dual SIM cu slot SIM hibrid aici, unul dintre sloturi putând găzdui un card microSD sau SIM.

ASUS ZenFone 3s max

Telefonul cântăreşte 175 de grame, excelent pentru un battery phone şi stând chiar mai bine decât recent testatul (de catre noi) battery phone Allview P9 Energy, care avea o capacitate similară a bateriei și greutate de 183 de grame. Recenziile au lăudat şi volumul ridicat al difuzorului, peste medie pentru un midranger, în vreme ce performanţele camerei au părut mai degrabă de nivel mediu. Totuşi pe noi ne interesează mai mult cum stă acest model la baterie.

ASUS ZenFone 3s max

Se pare că el rezistă lejer la 2 zile de funcţionare intensă, sau chiar peste 2 zile la utilizare medie. Încărcarea e totuşi lungă, la 4 ore şi 30 de minute. GSMArena confirmă 10 ore de screen on time şi o funcţie de power bank pentru acest handset. Rămâne acum doar să ajungă şi la Mobilissimo pentru teste!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×