Asustek anunta un nou Eee PC (900)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.594 ori
<b>Asustek anunta un nou Eee PC (900)</b>Asustek a anuntat oficial specificatiile tehnice ale noului sau PC Eee 900, un mini-notebook dotat cu display de 8.9 inch. Display-ul acestui notebook suporta o rezolutie de 1024x600 pixeli, iar PC-ul include drive-uri solid state, capabile sa stocheze...

Asustek a anuntat oficial specificatiile tehnice ale noului sau Eee PC 900, un mini-notebook dotat cu display de 8.9 inch.

Display-ul acestui notebook suporta o rezolutie de 1024x600 pixeli, iar PC-ul include drive-uri solid state, capabile sa stocheze 12GB de date, in cazul variantei cu Windows XP si 20GB in varianta cu Linux. Disponibil in varianta de culoare neagra sau alba, computerul va include si un touchpad FingerGlide, care poate recunoaste 2 tipuri de gesturi ale utilizatorului. Acesta va putea face zoom si scroll cu ajutorul degetelor (in stil iPhone).

Anuntul noului PC ar putea fi dezamagitor pentru actualii posesori ai unui PC Eee de prima generatie, deoarece procesorul noului notebook este acelasi Intel Celeron-M de 900 MHz. Noul model va include, ca si predecesorul sau, o camera web de 1.3 megapixeli si 1GB RAM DDR-2. Versiunea cu Windows a PC-ului va fi disponibila cu 4GB SSD pentru sistemul de operare si 8GB pentru fisiere, in vreme ce versiunea cu Linux va dispune de 4GB pentru OS si 16GB pentru fisiere.

Varianta originala de Eee s-a vandut foarte bine, iar Asus estimeaza ca au fost vandute 400.000 de unitati doar in 2007. Asus Eee PC 900, noua varianta va fi disponibila in Asia incepand cu saptamana in curs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×