Google Earth disponibil intr-o noua versiune

3.484 ori
<b>Google Earth disponibil intr-o noua versiune</b>Versiunea 4.3 beta a celebrului Google Earth a imbunatatit randarile foto-realistice si include un nou buton "Sunlight", care permite utilizatorului sa observe schimbarea nivelului luminii solare. Google a lansat ieri o versiune updatata a programului sau...

Versiunea 4.3 beta a celebrului Google Earth a imbunatatit randarile foto-realistice si include un nou buton "Sunlight", care permite utilizatorului sa observe schimbarea nivelului luminii solare.

Google a lansat ieri o versiune updatata a programului sau 3D de vizualizare geospatiala, noua varianta oferind o experienta vizuala mai placuta. Google Earth 4.3 beta ofera o noua metoda de navigare pe glob, la nivel stradal, folosind un sistem de control similar cu cel al unui joc video. Noul "univers" Google include randari foto-realistice ale unor orase importante, ca Boston, Munchen sau Tokyo.

Utilizatorii isi pot prezenta propriile modele 3D ale oraselor, care vor fi incluse in Google Earth, dupa ce vor fi uploadate in Google 3D Warehouse, o resursa de sharing online. Dupa cum mentionam anterior, noul feature Sunlight permite observarea felului in care se schimba luminozitatea de-a lungul zilei. Noua versiune marcheaza si unificarea lui Google Earth cu Google Maps Street View, deoarece imaginile din Street View sunt disponibile sub forma de layere in Google Earth.

Lansat in 2005, Google Earth suporta acum 26 de limbi straine si a fost downloadat de peste 350 de milioane de ori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×