Google.ro controlat din Londra

Autor:  | Publicat în:  Google 2.064 ori
<b>Google.ro controlat din Londra</b>Activitatea celor de la Google in Romania va fi controlata de catre Basak Tamar, de la Londra, dupa ce fostul reprezentant al gigantului motoarelor de cautare si-a oferit serviciile celor de la Romtelecom, ne informeaza Mediafax. Basak Tamar va fi...

Activitatea celor de la Google in Romania va fi controlata de catre Basak Tamar, de la Londra, dupa ce fostul reprezentant al gigantului motoarelor de cautare si-a oferit serviciile celor de la Romtelecom, ne informeaza Mediafax.

Basak Tamar va fi asistata in activitatea sa de catre Cosmina Dorobantu, analist pentru pietele in curs de dezvoltare. Google a anuntat ca isi va continua planul de investitii in Europa, deci si in Romania. De mentionat este faptul ca Basak asigura interimatul in functia de control asupra activitatii Google in Romania. Reprezentantii gigantului american au declarat ca nu este relevant pentru performanta sa faptul ca operatiunile din tara noastra sunt conduse de la Londra.

Radu Tudorache este precedentul consultant Google pentru Romania, acesta preluand functia de director al serviciilor voce (segmentul rezidential) la Romtelecom, in cadrul Directiei Comerciale. Tudorache a facut parte si din ANRC, ca director de reglementare economica, autoritatea transformandu-se acum in ANRCTI (Autoritate Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×