AT&T ar putea intra pe piața din Europa, vede oportunități În această zonă

Autor:  | Publicat în:  ATT 883 ori
<b>AT&T ar putea intra pe piața din Europa, vede oportunități În această zonă</b>După ce T-Mobile pare a se pregăti pentru sosirea în țara noastră, iată că un alt operator mare vrea să ajungă în Europa de această dată. E vorba despre faimosul AT&T, operator american care a avut iPhone-ul în exclusivitate la abonament...

După ce T-Mobile pare a se pregăti pentru sosirea în țara noastră, iată că un alt operator mare vrea să ajungă în Europa de această dată. E vorba despre faimosul AT&T, operator american care a avut iPhone-ul în exclusivitate la abonament atât de mult timp.

AT&T vrea să liciteze a cumpăra un operator european, ba chiar un nume mare ca Vodafone Group Plc, dar investitorii avertizează că saltul pe alt continent nu e chiar atât de ușor pe cât pare. în primul rând se schimba regulile jocului, iar Comisia Europeană e tare severă cu operatorii de telefonie pe continentul nostru.

Aș îndrăzni să spun și că pretențiile sunt mai mari în Europa, unde viteza conexiunilor wireless, wired și chiar și 4G e mai mare decât în SUA. AT&T ia în calcul și achiziția unor operatori mai mici precum EE din Marea Britanie sau Telefonica din Spania. Directorul executiv AT&T, Randall Stephenson avertizează că reglementările telecom din Europa au limitat investițiile în tehnologii broadband și concurenta e acerbă în țări ca Italia, Franța și Marea Britanie, deci e greu de pătruns pe această piață.

Va reuși AT&T această schimbare de continent?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×