AT&T ar putea intra pe piața din Europa, vede oportunități În această zonă

Autor:  | Publicat în:  ATT 834 ori
<b>AT&T ar putea intra pe piața din Europa, vede oportunități În această zonă</b>După ce T-Mobile pare a se pregăti pentru sosirea în țara noastră, iată că un alt operator mare vrea să ajungă în Europa de această dată. E vorba despre faimosul AT&T, operator american care a avut iPhone-ul în exclusivitate la abonament...

După ce T-Mobile pare a se pregăti pentru sosirea în țara noastră, iată că un alt operator mare vrea să ajungă în Europa de această dată. E vorba despre faimosul AT&T, operator american care a avut iPhone-ul în exclusivitate la abonament atât de mult timp.

AT&T vrea să liciteze a cumpăra un operator european, ba chiar un nume mare ca Vodafone Group Plc, dar investitorii avertizează că saltul pe alt continent nu e chiar atât de ușor pe cât pare. în primul rând se schimba regulile jocului, iar Comisia Europeană e tare severă cu operatorii de telefonie pe continentul nostru.

Aș îndrăzni să spun și că pretențiile sunt mai mari în Europa, unde viteza conexiunilor wireless, wired și chiar și 4G e mai mare decât în SUA. AT&T ia în calcul și achiziția unor operatori mai mici precum EE din Marea Britanie sau Telefonica din Spania. Directorul executiv AT&T, Randall Stephenson avertizează că reglementările telecom din Europa au limitat investițiile în tehnologii broadband și concurenta e acerbă în țări ca Italia, Franța și Marea Britanie, deci e greu de pătruns pe această piață.

Va reuși AT&T această schimbare de continent?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×