ANCOM prezintă Veritel, soluție pentru compararea a milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă și Internet

Autor:  | Publicat în:  ANCOM 1.080 ori
<b>ANCOM prezintă Veritel, soluție pentru compararea a milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă și Internet</b>în aceste zile are loc Internet & Mobile World 2013, organizat la Romexpo și în cadrul expoziției veți putea compara peste 3.5 milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă și Internet în bandă largă. Cum? Cu ajutorul soluției Veritel.ro,...

în aceste zile are loc Internet & Mobile World 2013, organizat la Romexpo și în cadrul expoziției veți putea compara peste 3.5 milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă și Internet în bandă largă. Cum? Cu ajutorul soluției Veritel.ro, dezvoltată de către ANCOM.

La fel și pe www.veritel.ro veți putea afla care sunt cele mai avantajoase oferte, alegând o anumită categorie de servicii, introducând estimări proprii de consum și apoi beneficiind de o listă cu primele 25 de planuri tarifare adecvate criteriilor alese. Selecția se face în ordinea crescătoare a prețurilor, iar aici avem de-a face nu doar cu o listă, ci și cu detalii legate de servicii și eventuale promoții.

Pentru a genera această listă aplicația folosește un algoritm complex, cu rolul de a selecta ofertele în funcțiile de criteriile introduse de utilizator și le ordonează în funcție de costul total. Veritel.ro e o aplicație creată cu scop informațional și are doar rolul de a afișa detalii despre ofertele operatorilor de telefonie și Internet.

Pe forum am inițiat un topic unde puteți vedea anumite calcule făcute publice de către cititorii noștri și vă invităm să vă spuneți și voi opinia legat de rezultatul returnat de Veritel!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×