Orange ofera acum servicii de telefonie fixa si Internet

2.066 ori
<b>Orange ofera acum servicii de telefonie fixa si Internet</b>Orange Romania, unul dintre operatorii autohtoni de telefonie mobila va lansa miercuri o serie de noi servicii, printre care se numara si accesul la Internet si telefonie fixa. Noile oferte vor fi disponibile pentru utilizatorii de rand, dar si pentru...

Orange Romania, unul dintre operatorii autohtoni de telefonie mobila va lansa miercuri o serie de noi servicii, printre care se numara si accesul la Internet si telefonie fixa.

Noile oferte vor fi disponibile pentru utilizatorii de rand, dar si pentru companii, conform reprezentantilor operatorului. Nu exista inca o serie de detalii foarte clare in legatura cu tehnologia folosita in cazul noilor servicii sau cu un set de tarife. Orange Romania va mai face un anunt miercuri, in legatura cu extinderea retelei sale de acces mobil la Internet. Va reamintim ca aceasa compania a batut orice record la capitolul clienti noi, inregistrand 738.000 de utilizatori noi in cel de-al treilea trimestru al acestui an.

La ora actuala, Orange Romania are 9.3 milioane de clienti si estimeaza veniturile sale pe 2007 la aproximativ 1.2 miliarde euro, mai mult cu 11% fata de anul trecut. Intre timp Vodafone Romania, concureaza de la egal cu Orange, lansand inca din vara servicii de telefonie fixa pentru clienti standard sau companii. In ce priveste profitul, Vodafone nu sta la fel de bine, raportand venituri de 1.06 miliarde euro pentru anul fiscal care s-a terminat pe 31 martie 2007.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×