AT&T si Vodafone vor sa cumpere o parte din Huawei

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.479 ori
<b>AT&T si Vodafone vor sa cumpere o parte din Huawei</b>Conform unei stiri a celor de la South China Morning Post, operatorul american AT&T si cel britanic Vodafone sunt pe lista potentialilor licitanti pentru segmentul de telefonie al celor de la Huawei. Aceasta companie chinezeasca privata se ocupa cu...

Conform unei stiri a celor de la South China Morning Post, operatorul american AT&T si cel britanic Vodafone sunt pe lista potentialilor licitanti pentru segmentul de telefonie al celor de la Huawei.

Aceasta companie chinezeasca privata se ocupa cu producerea de telefoane mobile, laptopuri, carduri pentru laptopuri si routere, printre alte echipamente comunicationale. Huawei a anuntat recent ca un procent de 50% din segmentul sau de telefonie mobila a fost pus la dispozitie celor mai darnici licitanti. Ultima lansare a acestei companii a fost cel mai mic stick USB HSUPA si cel mai slim, de altfel, E172, destinat functionarii in reteaua Vodafone.

Huawei spera sa patrunda pe noi piete prin tranzactia pe care o pregateste, iar licitatia va debuta saptamana viitoare. De asemenea producatorul chinezesc incearca sa aduca productia la 50 de milioane de unitati pe an. Numele "Huawei" suna familiar in Romania de vreme ce acestia colaboreaza cu RCS & RDS oferind un handset in cadrul abonamentului de telefonie Digi Mobil. De asemenea, compania a contribuit la dezvoltarea infrastructurii comunicationale din tara noastra, furnizand echipamente si tehnologie mobila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×