Atenție, trece omul cu telefonul! În China există o bandă specială pe trotuar pentru dependenții de smartphone

1.239 ori
<b>Atenție, trece omul cu telefonul! În China există o bandă specială pe trotuar pentru dependenții de smartphone</b>Există trotuare cu benzi speciale pentru biciclete sau role, asta știm deja, dar în China se pare că a fost nevoie de o bandă specială pentru cei care sunt dependenți de telefon. &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp; Această este semnalată că atare și...

Există trotuare cu benzi speciale pentru biciclete sau role, asta știm deja, dar în China se pare că a fost nevoie de o bandă specială pentru cei care sunt dependenți de telefon.

Această este semnalată că atare și conform unei publicații chineze, banda telefoanelor a fost descoperită pe Strada Foreigner din orașul Chongqing. Trotuarul a fost vopsit special pentru cei care merg cu capul aplecat spre handset. Există săgeți speciale pentru sensul de mers și un simbol mare al unui telefon mobil.  
 
Se pare că ideea nu ar fi 100% originală, de vreme ce National Geographic a încercat ceva similar în iulie, sub formă de experiment. Ei au imprimat "FĂRĂ TELEFOANE" pe o jumătate de trotuar din SUA, și "Telefoane: mergeți pe această bandă pe răspundere proprie" pe o altă jumătate. Rezultatul a fost că persoanele îngropate cu capul în device nici nu bagă în seamă marcajele. Personal consider că această este o non problemă, dacă ești un multi tasker bun. în schimb dacă ai probleme cu atenția distributivă, poate ar trebui să faci o pauză de la statul pe telefon în mers.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×