Zvonuri proaspete despre HTC Eye apar pe web, dotările nu sună rău deloc

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.500 ori
<b>Zvonuri proaspete despre HTC Eye apar pe web, dotările nu sună rău deloc</b>Am mai spus-o și o mai spun: @upleaks e noul @evleaks, fiind la fel de prolific și oferind leakuri la fel de solide. Azi el readuce în actualitate telefonul HTC Eye, de această data și cu o serie de specificații asociate.&nbsp; &nbsp; &nbsp;...

Am mai spus-o și o mai spun: @upleaks e noul @evleaks, fiind la fel de prolific și oferind leakuri la fel de solide. Azi el readuce în actualitate telefonul HTC Eye, de această data și cu o serie de specificații asociate. 

 
Telefonul va avea un display de 5.2 inch, cu rezoluție Full HD și o densitate a pixelilor de 423 ppi. Acest model vine cu un procesor Snapdragon 801, un quad core cu core-uri Krait 400 și GPU Adreno 330. Din păcate nu avem și vreo fotografie, schița sau randare a acestui device, iar HTC ar putea pregăti fie un nou model Windws Phone aici, sau pur și simplu o versiune upgradata minim a lui One M8, cu Android L că selling point.
 
Cu un nume că HTC Eye, nu mă pot gândi decât la un selfie phone, cu opțiuni speciale de captură foto cu cameră frontala și eventual și blitz frontal. Deja Sony și Microsoft au lansat telefoane selfie în ultimele luni și ar fi acum și rândul celor de la HTC să urmeze trendul. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×