Meizu se face de râs cu telefonul fără butoane şi porturi, care a strâns doar 29 de precomenzi pe Indiegogo

2.369 ori
<b>Meizu se face de râs cu telefonul fără butoane şi porturi, care a strâns doar 29 de precomenzi pe Indiegogo</b>Uneori proiectele de crowdfunding dau greş, alteori sunt eşecuri aşa răsunătoare că au ecouri pe tot Internetul. Meizu ZERO, primul telefon fără butoane şi porturi este un astfel de eşec, după ce a primit doar 29 de precomenzi

Uneori proiectele de crowdfunding dau greş, alteori sunt eşecuri aşa răsunătoare că au ecouri pe tot Internetul. Meizu ZERO, primul telefon fără butoane şi porturi este un astfel de eşec, după ce a primit doar 29 de precomenzi. Telefonul era anunţat la final de ianuarie, ca un telefon revoluţionar şi primul smartphone fără orificii. Nu avea jack audio, slot SIM sau port de încărcare. 

Corpul său unibody era realizat din ceramică, iar dotările erau de flagship last gen, de la procesorul Qualcomm Snapdragon 845 la camera duală de 12 MP şi ecranul AMOLED de 5.99 inch. Difuzorul era înlocuit de un mecanism piezoelectric, sunetul fiind transmis prin vibraţii ale ecranului.

Meizu ZERO

Ei bine telefonul concept va rămâne doar concept, publicul fiind descurajat probabil de preţul său de 1300 de dolari. Ţinta campaniei Indiegogo era ambiţioasă, 100.000 de dolari, dar nu a fost atinsă. Ce e amuzant e că Meizu trebuia să aibă doar 77 de telefoane precomandate să atingă ţinta, ceea ce părea uşor.

Meizu nu e un brand atât de cunoscut pe cât se credea, deşi a reuşit de-a lungul anilor să colaboreze cu Samsung şi să îi folosească procesoarele Exynos. Acum CEO-ul Meizu afirmă că ZERO a fost doar un artificiu de PR, deşi aş zice că nu suntem încă gata de telefoane fără butoane şi porturi mai degrabă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×