Au apărut primele schiţe ale smartphone-ului realizat de Andy Rubin şi noua sa companie; Acesta este Essential FIH-PM1!

1.082 ori
<b>Au apărut primele schiţe ale smartphone-ului realizat de Andy Rubin şi noua sa companie; Acesta este Essential FIH-PM1!</b>Mai devreme în cursul acestei zile am aflat despre listarea smartphone-ului lui Andy Rubin în GeekBench, iar acum avem șansa de a privi și asupra unor schițe pentru noul terminal. Din imaginile incluse în acest articol remarcăm un telefon nu

Creatorul lui Android, Andy Rubin a părăsit Google cu peste 2 ani în urmă, cu scopul de a fonda un startup şi a îşi realiza viziunea într-un nou format. Rezultatul ar fi un smartphone cunoscut drept Essential FIH-PM1 şi primele sale schiţe au apărut pe web azi.

Essential

Proiectul e bazat foarte mult pe inteligența artificială, iar Essential FIH-PM1 ar urma să facă parte dintr-un ecosistem de terminale şi gadgeturi ce vor opera împreună. Numele "Essential" a apărut recent la Biroul de Trademark-uri şi Brevete din SUA, cu documente şi schiţe la pachet, dar şi cu numele lui Andy Rubin pe proiect. Ecosistemul va include pe viitor telefoane mobile, tablete şi accesorii, toate operând pe baza unui AI.

Essential FIH-PM1

Rubin s-ar afla în discuţii cu operatori şi ar urma să facă un anunţ în curând, parteneriate fiind deja formate la CES. Surse apropiate de aceste discuţii afirmă că un operator ar urma să lanseze un smartphone premium realizat de startupul fostului om de la Google, iar terminalul va fi un rival pentru Google Pixel, modelele Galaxy S şi iPhone.

Prototipul din imagini ar avea un ecran de 5.5 inch şi va fi mai mic decât iPhone 7 Plus. Va aduce şi un conector proprietar pentru accesorii add on, ceea ce sună a Smart Connector de pe iPad sau poate a modularitate. Un alt aspect interesant e că Essential va avea mai puţine deschizături şi fante pentru a împiedica adunarea prafului.

E aşteptată o lansare în vara lui 2017 cu un preţ de aproximativ 600 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×