Smartphone-ul lui Andy Rubin numit Essential FIH-PM1 va rula într-adevăr Android; Eric Schmidt (CEO Alphabet) confirmă!

1.258 ori
<b>Smartphone-ul lui Andy Rubin numit Essential FIH-PM1 va rula într-adevăr Android; Eric Schmidt (CEO Alphabet) confirmă!</b>După teaser-ul anterior pe care chiar Andy Rubin îl prezenta pentru smartphone-ul propriu, iată că o nouă informație apare în mediul online. Aflăm din partea lui Eric Schmidt (CEO Alphabet Inc), faptul că într-adevăr smartphone-ul lui Rubi va rula Android

Cu doar câteva zile în urmă chiar Andy Rubin ne prezenta un teaser sub formă de fotografie reală pentru smartphone-ul ce îl pregătește, model numit Essential FIH-PM1. Deși inițial se zvonea că terminalul de față va adopta un OS propriu, într-un final Android va fi preinstalat din fabrică, veste ce ne era dezvăluită anterior de către o listare a produsului în benchmark-ul GeekBench.

Essential

Astăzi și Eric Schmidt (CEO Alphabet Inc.) confirmă acest lucru, precizând printr-o postare de pe Twitter faptul că în perioada următoare utilizatorii Android vor avea o opțiune 'fenomenală' la dispoziție ce va sosi sub forma smartphone-ului Essential. El precizează că vor exista și alte smartphone-uri la fel de uimitoare în perioada următoare în universul Android. 

La ultima verificare acest telefon sosea cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, cu 4 GB memorie RAM și cu un display de 5.5 inch. De asemenea, se vehicula prezența unei tehnologii în stil Force Touch pe acest dispozitiv. Rămâne să vedem cât de curând se lansează Essential FIH-PM1 și dacă într-adevăr el va fi fenomenal precum se indică la ora actuală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×