Păcăleala cu obiecte de colecţie: cum a fost păcălit un YouTuber celebru cu un iPhone 1 fals la suma de 5400 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.059 ori
<b>Păcăleala cu obiecte de colecţie: cum a fost păcălit un YouTuber celebru cu un iPhone 1 fals la suma de 5400 de dolari</b>Dacă petreceți timp pe YouTube și sunteți totodată fani ai produselor Apple, atunci cu siguranță la un moment dat sau altul ați dat de canalul EveryThingApplePro. Tânărul din spatele acestuia a trăit pe pielea sa un scam de milioane, sau mai bine zis

Scriam cu ceva vreme în urmă ca un iPhone de prima generaţie a ajuns să coste şi 22.000 de dolari pe eBay, în versiunea în țiplă. După cum ne aşteptam, au început să apară şi persoane ce fac bani din variante false ale primelor modele iPhone. O astfel de "ţeapă" a păţit şi YouTuberul EveryThingApple Pro, iar păţania sa e detaliată în clipul de mai jos.

Având în vedere că o variantă în ţiplă de iPhone 2G ajungea şi la 22.000 de dolari, când a auzit că un astfel de model costă doar 5400 dolari vlogger-ul a cumpărat imediat terminalul. Problema cu astfel de produse e că nu poţi să le deschizi pentru a le verifica, aşa că a fost nevoie de un aparat de radiografii. Aici au apărut şi ciudăţeniile, telefonul fiind înghesuit înăuntru şi mai rău de atât, pus invers.

Evident, o verificare de IMEI ar fi fost o metodă mai rapidă de a afla dacă e ceva dubios. În plus, ţipla din plastic aplicată peste cutie era neatinsă, fără pic de daune sau uzură, ceea ce e imposibil. EverythingApplePro mai are şi un iPhone 3G în cutie cu ţiplă şi la acela plasticul s-a uzat. Scammerul s-a scuzat, afirmând că nici el nu ştia despre ce e vorba şi aşa a cumpărat telefonul.

Mare atenţie la astfel de "chilipiruri" şi modalităţi de îmbogăţire rapidă din terminale "clasice".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×