Au început înscrierile pentru hackatoanele Innovation Labs 2019; Startup-uri tehnice pentru tinerii pasionaţi de tehnologie

434 ori
<b>Au început înscrierile pentru hackatoanele Innovation Labs 2019; Startup-uri tehnice pentru tinerii pasionaţi de tehnologie</b>Tinerii pasionaţi de tehnologie şi IT sunt aşteptaţi la hackatoanele Innovation Labs 2019, acolo unde îşi vor putea transforma ideile în realitate. E vorba despre o serie de programe speciale de mentorat şi sesiuni de programare

Tinerii pasionaţi de tehnologie şi IT sunt aşteptaţi la hackatoanele Innovation Labs 2019, acolo unde îşi vor putea transforma ideile în realitate. E vorba despre o serie de programe speciale de mentorat şi sesiuni de programare desfăşurate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

Innovation Labs

Programul din Timişoara are loc între 9 martie şi 20 mai 2019 şi este organizat de către Rosenc şi Asociaţia Tech Lounge, cu susţinerea Orange, Carrefour, BRD, OMV Petrom, Medicover şi The Romanian-American Foundation, ca partener strategic. Susţinerea academică este asigurată de către Universitatea Politehnică Timişoara şi Universitatea de Vest din Timişoara. Înscrierea la Hackaton se poate face până pe 7 martie la această adresă.

O veste bună e ca la Hackatonul din Timişoara din 2019 sunt aşteptate şi echipe din Alba Iulia sau Oradea. Innovation Labs 2019 este un program de pre-accelerare pentru startup-uri tehnice, care invită tinerii pasionaţi de tehnologie şi inovare digitală să îşi transforme proiectele în realitate. Ediţia din acest an are 7 direcţii de dezvoltare:

  • Agricultură
  • Cyber securitate
  • Fintech
  • Sănătate şi stil de viaţă
  • Retail
  • Oraşe inteligente
  • Mobilitate inteligentă

Tineri pornesc de la o idee şi un concept şi îl rafinează în timpul programului de mentorat, realizând apoi aplicaţii pentru piaţă. Innovation Labs este activ din 2013, cu 240 de echipe şi 1500 de participanţi care au dezvoltat propriile produse şi aplicaţii. Hackaton-ul iniţial, de 24 de ore va permite tinerilor să programeze în timp record un proiect şi să îl prezinte în faţa unui juriu.

Înscrierile pentru Hackatonul din Bucureşti se fac între 11 februarie şi 28 februarie 2019 tot aici. Pe 2-3 martie are loc Hackatonul din Bucureşti, la Universtatea Politehnica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×