Lenovo pregătește un eveniment pe 12 septembrie în România; ar putea debuta oficial Moto Z2 Force!

665 ori
<b>Lenovo pregătește un eveniment pe 12 septembrie în România; ar putea debuta oficial Moto Z2 Force!</b>După ce febra târgului IFA 2017 va trece, Lenovo are în plan desfășurarea unui eveniment pe plan local - fiind vorba despre lansarea unor terminale Motorola. Ne gândim din start la Moto Z2, dar nu ar fi exclus să vedem și duo-ul Moto G5S și G5S Plus

După cum aflăm prin intermediul unei invitații oficiale, pe data de 12 septembrie avem programat un eveniment marca Lenovo în România, conferință unde vom vedea aparent noi smartphone-uri Motorola. La prima vedere am zice că este vorba despre telefonul modular Moto Z2 Force, dar nu este exclus să vedem la fața locului și handset-uri precum Motorola Moto G5S sau Motorola Moto G5S Plus. 

Este un pic cam ciudată situația, asta pentru că unele voci spun că anul acesta va exista doar un singur Moto Z2 flagship, cel Moto Z2 Force. Asta înseamnă că varianta cu pricina va debuta și la noi pe plan european, având avantajul unui display care nu se sparge grație tehnologiei ShatterShield.

Acesta sosește cu display P-OLED de 5.5 inch (rezouție 2560 x 1440 pixeli), cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu 4 GB de RAM. Avem 64 GB de stocare flash + slot microSD și în spate o cameră duală cu senzori de 12 megapixeli, deschidere f/2.0, telemetru laser și tehnologie PDAF. Pentru selfie-uri se oferă un senzor de 5 mpx cu bliț LED și telefonul mai aduce scanner de amprente și o baterie de 2730 mAh!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×