Motorola pregătește un eveniment pentru data de 25 iulie; Moto Z2 Force sau Moto X4 ar putea debuta aici!

898 ori
<b>Motorola pregătește un eveniment pentru data de 25 iulie; Moto Z2 Force sau Moto X4 ar putea debuta aici!</b>Cei de la Motorola au dezvăluit chiar astăzi faptul că un eveniment de presă ni se pregătește pentru data de 25 iulie, conferința urmând a avea loc în New York. Aici am putea vedea lansat fie smartphone-ul Moto X4, fie modelul Moto Z2 Force

Un teaser marca Motorola ne anunță astăzi despre evenimentul programat de către companie pentru data de 25 iulie. Acesta va avea loc în New York și aparent aici ar putea debuta Moto X4 și Moto Z2 Force. Personal tind să cred că mai degrabă vom vedea lansarea lui Z2 Force și asta pentru că anterior chiar reputatul leaker Evan Blass afirma că Moto X4 urmează a fi lansat pe piață în trimestrul 4 la fix pentru sărbătorile de iarnă.

Motorola

O altă veste inedită pe care o auzim astăzi este aceea că Motorola ar fi luat în cacul lansarea unui singur flagship Moto Z2 în acest an, acela fiind Moto Z2 Force. Motivul pentru care se va întâmpla astfel încă nu este știut, dar asta înseamnă că modelul cu display ultra-rezistent va ajunge oficial și la noi în țară.

Din punct de vedere hardware, acest Moto Z2 Force este așteptat cu procesor Snapdragon 835 la bord, cu 4 sau chiar 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto duală pe spate, modul ce va permite astfel realizarea de fotografii cu efect bokeh și poate funcția de zoom optic 2x. Android 7.1.1 Nougat va rula aici și nu ar fi exclus să vedem și noi module lansate, probabil unele dintre cele despre care am aflat de curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×