Meizu Pro 7 și al său ecran secundar se afișează în noi fotografii; între timp compania confirmă utilizarea chipset-ului Helio X30

2.645 ori
<b>Meizu Pro 7 și al său ecran secundar se afișează în noi fotografii; între timp compania confirmă utilizarea chipset-ului Helio X30</b>Vedem astăzi noi fotografii ale lui Meizu Pro 7, terminal așteptat cu procesor Helio X30, cameră duală Sony și display secundar color. Cu această ocazie aflăm și despre posibilitatea lansării unei versiunii de tip phablet numită Meizu Pro 7 Plus

În perioada următoare așteptăm și debutul lui Meizu Pro 7, telefon ce se va remarca printr-un design mai inedit după cum ne-au demonstrat imaginile ajunse online într-un număr destul de mare. Astăzi avem ocazia să vedem noi fotografii cu terminalul în stare de funcționare și să aflăm că unele magazine din China deja au listat în vitrină mesaje cu privire la programul de precomandă pentru noul telefon.

Meizu Pro 7

Se cer 30 dolari pentru rezervarea unei unități și se oferă astfel promisiunea că telefonul va fi livrat către clienți imediat ce devine disponibil comercial. Mai descoperim și faptul că va exista și un model Meizu Pro 7 Plus care se va diferenția cu un display mai generos (posibil de 5.5 inch) și desigur cu o baterie mai puternică la interiorul carcasei metalice.

Meizu Pro 7

Varianta standard urmează a sosi cu display FHD de 5.2 inch, cu jack audio 3.5 mm și cu o cameră frontală de 16 mpx. Pe spate vom avea parte de o cameră duală cu 2 senzori de 12 megapixeli (Sony IMX386 + Sony IMX286). Meizu Pro 7 va aduce și un display secundar LCD color pe care îl vom putea utiliza pentru diferite acțiuni, inclusiv pentru gaming după cum se vede în fotografia de mai sus.

Meizu Pro 7

Totodată, trebuie specificat faptul că Meizu a confirmat faptul că telefonul va sosi cu procesor deca-core MediaTek Helio X30, asta după ce anterior existau speculații cu privire la integrarea unui chipset Exynos 8895 ce ar fi făcut smartphone-ul mai atractiv. Se vehiculează un preț de 410 pentru varianta Pro 7 și un preț de 555 dolari pentru modelul Pro 7 Plus. 

Meizu Pro 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×