Operatorii britanici Vodafone UK și EE confirmă sosirea lui Nokia 3310 (2017) la vânzare în perioada următoare

1.455 ori
<b>Operatorii britanici Vodafone UK și EE confirmă sosirea lui Nokia 3310 (2017) la vânzare în perioada următoare</b>Un debut comercial mult-așteptat este și cel al lui Nokia 3310 (2017), telefon retro ce era prezentat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona. După ce am aflat faptul că retailerul britanic Carphone Warehouse va aduce

Nokia 3310 (2017) este unul dintre telefoanele ce a reușit să atragă atenția publicului, un produs de tip succesor pentru modelul 3310 ce era lansat oficial în anul 2000 și care a fost vândut în peste 125 milioane de exemplare la nivel global. De curând am aflat că operatorul britanic Carphone Warehouse a înregistrat precomenzi masive pentru noul feature-phone, iar astăzi se confirmă și sosirea dispozitivului în oferta operatorului.

Operatorii britanici Vodafone UK și EE au confirmat disponibilitatea noului telefon în perioada următoare, fără a fi oferi totuși o dată precisă sau un preț de comercializare. Posibil ca noul 3310 să ajungă și în oferta operatorului Vodafone România în această primăvară, telefon care cel mai probabil va fi oferit gratuit chiar și la cel mai mic abonament.

Vă reamintim că am comandat și noi un Nokia 3310 (2017) de la QuickMobile, retailer ce vinde produsul la un preț de 249 lei și care va livra produsul către clienți începând din luna mai. El este disponibil pe nuanțe glossy (roșu și galben), dar și în variante mate (albastru și negru). Imediat ce ne ajunge telefonul punem la cale și recenzia sa!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×