Au început teaserele pentru Google I/O 2018, cu aluzii la un posibil Android Pineapple Cake

618 ori
<b>Au început teaserele pentru Google I/O 2018, cu aluzii la un posibil Android Pineapple Cake</b>Cu târgul Mobile World Congress 2018 la mai puțin de o lună distanță, este momentul să ne îndreptăm atenția și către următoarele show-uri din lumea tech, Google I/O fiind pe listă. Această conferință a dezvoltatorilor Google primește

Mai ţineţi minte când aţi putut vota numele voastru preferat pentru Android P 9.0? Peppermint a părut preferatul tuturor, iar Pecan Pie a fost sugestia colegului Alex. Se pare că Pineapple Cake a fost o opţiune la care nu ne-am gândit şi care îşi face apariţia în peisaj, prin teasere de la Google I/O 2018.

Google I/O 2018

Chiar dacă mai avem de aşteptat vreo 4 luni până la I/O 2018, Google a început deja să pregătească terenul. Site-ul evenimentului a fost actualizat, cu mici indicii ici şi colo cu privire la ce se va prezenta la show. Sala de conferinţe foloseşte Street View pentru prezentare şi turul virtual începe în parcare şi continuă apoi la un birou de recepţie, plin cu mici indicii, dar şi 4 încuietori de deblocat.

Google I/O 2018

Experienţa e destul de ciudată, dar ştim că puzzle-urile sunt foarte apreciate de Google şi incluse mereu pe produsele sale ca easter egg. Cine trece de toate încuietorile ajunge la Shoreline Amphitheater în Mountain View, aceeaşi locaţie folosită şi pentru precedentele două evenimente I/O. O fotografie care iese în evidenţă din muntele de indicii lăsate e cea de mai sus.

Este fotografia unei prăjituri cu ananas, care ar putea foarte bine să fie asociata numelui Android Pineapple Cake. Numele său ar fi de fapt "Pineapple Upside Down Cake", dar nu credem că aşa un nume va prinde la public. Eu am găsit un alt indiciu pe care site-urile sursa nu îl văd şi anume cifra "1" din "18" în posterul de mai sus are o felie de ananas portocalie drept zona superioară a cifrei. Vă invităm şi pe voi pe site-ul Google, poate mai găsiţi şi alte indicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×