Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta cu suport pentru input cu degetul şi stylus-ul în tandem

627 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta cu suport pentru input cu degetul şi stylus-ul în tandem</b>Cu o lună înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S9, leak-urile încep deja să se axeze pe viitorul flagship al sud-coreeniilor și anume Galaxy Note 9. Potrivit unui brevet recent primit, ecranul acestui phablet ar urma să ofere suport pentru

Continuă scăpările de brevete legate de Samsung, de această dată fără referire la Galaxy S9 sau Galaxy X, ci axându-se pe Galaxy Note 9 cumva. Note 9 e interesant din multiple motive, pentru că ar urma să inaugureze scannerul de amprente integrat în ecran şi să aducă şi un nou tip de stylus, conform zvonurilor. Azi aflăm din brevete că phablet-ul va permite interacţiunea simultan cu ecranul pentru stylus și deget, completându-se unul pe altul.

Brevet S-PEN

Brevetele au fost înregistrate atât în Coreea de Sud, cât şi în SUA. Indică faptul că Samsung are de gând să completeze funcţionalitatea lui S Pen, făcându-l să lucreze împreună cu degetele utilizatorului, la input pe ecran. Generaţia actuală de S Pen oferă suport pentru 4096 de nivele de presiune, în principiul maximul disponibil comercial, fără să cumperi o tabletă Wacom de mii de euro şi un stylus specializat.

Brevet S-PEN

După un Galaxy Note 7 care permitea scrisul pe ecran în standby şi un Note 8 care a adus un stylus rezistent la apă, e nevoie de încă o găselniţă acum. Combinaţiile de gesturi touch cu cele ale stylus-ului ar putea fi cheia. Un exemplu este situaţia în care desenaţi sau scrieţi cu stylus-ul şi puteţi şterge imediat cu degetul detectat ca radieră digitală.

Puteţi asocia un anumit set de comenzi degetelor şi altul stylus-ului, completându-se astfel şi nemaifiind nevoie să alegeţi mereu cu stylus-ul ce brush sau acţiune doriţi. Există şi un brevet care menţionează o "radieră" pe S Pen, accesoriu care exista în 2013, dar se cumpăra separat. Acum ar fi gata să revină, poate chiar cu funcţii noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×