AU Optronics anunța ecranul de 4.46 inch cu cea mai subțire margine: 1 mm grosime

1.109 ori
<b>AU Optronics anunța ecranul de 4.46 inch cu cea mai subțire margine: 1 mm grosime</b>AU Optronics, producător taiwanez de ecrane a anunțat astăzi realizarea display-ului de telefon cu cea mai subțire margine, groasă de doar 1 mm. Panoul touch are diagonală de 4.46 inch și folosește tehnologia "poly silicon low temperature" pentru...

AU Optronics, producător taiwanez de ecrane a anunțat astăzi realizarea display-ului de telefon cu cea mai subțire margine, groasă de doar 1 mm. Panoul touch are diagonală de 4.46 inch și folosește tehnologia "poly silicon low temperature" pentru a obține această grosime scăzută.

în plus, AUO afirma că lucrează și la implementarea tehnologiilor AMOLED, IGZO și AHVA (advanced hyper viewing angle) pe acest ecran. Ce înseamnă asta? Că vom vedea în curând telefoane cu ecrane edge to edge de 4.46 inch, rezoluții 1080p și unghiuri de vizualizare fantastice. IGZO aduce și un consum decent pentru baterie, deci telefoanele nu vor avea de suferit la acest capitol. Taiwanezii au reușit să dezvolte panouri experimentale de 3, până la 15.6 inch în diagonală, deci așteptați-vă să vedeți și tablete și poate și laptopuri touch cu margini ultrasubțiri.

AU Optronics

Display-urile sunt incluse și pe camere digitale, telefoane, e-readere, display-uri pentru automobile, tablete și ultrabook-uri. Cel mai interesant produs AUO în acest moment este un display mobil Full HD AHVA de 4.97 inch, care suporta o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Viitorul începe să sune tot mai bine... și mai slim pentru cei care vor achiziționa un smartphone în următorii ani.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×