Microsoft adaugă o aplicație Windows Phone 8 În Windows Store, care se va ocupa de sincronizare

943 ori
<b>Microsoft adaugă o aplicație Windows Phone 8 În Windows Store, care se va ocupa de sincronizare</b>Deja există posesori de terminale Windows 8 la această oră, în vreme ce Windows Phone 8 se pregătește de debut peste câteva ore. în pregătirea lansării, Microsoft a inclus acum în Windows Store, adică magazinul de aplicații de pe Windows 8...

Deja există posesori de terminale Windows 8 la această oră, în vreme ce Windows Phone 8 se pregătește de debut peste câteva ore. în pregătirea lansării, Microsoft a inclus acum în Windows Store, adică magazinul de aplicații de pe Windows 8 și Win RT, o aplicație Windows Phone 8.

Aceasta permite sincronizarea tabletei sau PC-ului vostru cu Win 8 cu telefonul cu WP8. Ideea este ca muzica, fotografiile, clipurile video să fie sincronizate între computer și telefon fără probleme. Puteți folosi aplicația și să partajați căutări, salvați poze/video realizate cu camera telefonului automat pe PC și multe altele. Aplicația mai permite și descărcarea de softuri speciale pentru telefon și localizarea smartphone-ului dacă îl pierdeți.

Aveți nevoie de un handset cu Windows Phone 8 sau Windows Phone 7.8 pentru a interacționa cu aplicația instalată pe Windows 8. Orice ar fi sper că aplicația să se miște și să se comporte mai bine decât o făcea Zune, care funcționa haotic pe PC la sincronizarea cu Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×