Microsoft adaugă o aplicație Windows Phone 8 În Windows Store, care se va ocupa de sincronizare

922 ori
<b>Microsoft adaugă o aplicație Windows Phone 8 În Windows Store, care se va ocupa de sincronizare</b>Deja există posesori de terminale Windows 8 la această oră, în vreme ce Windows Phone 8 se pregătește de debut peste câteva ore. în pregătirea lansării, Microsoft a inclus acum în Windows Store, adică magazinul de aplicații de pe Windows 8...

Deja există posesori de terminale Windows 8 la această oră, în vreme ce Windows Phone 8 se pregătește de debut peste câteva ore. în pregătirea lansării, Microsoft a inclus acum în Windows Store, adică magazinul de aplicații de pe Windows 8 și Win RT, o aplicație Windows Phone 8.

Aceasta permite sincronizarea tabletei sau PC-ului vostru cu Win 8 cu telefonul cu WP8. Ideea este ca muzica, fotografiile, clipurile video să fie sincronizate între computer și telefon fără probleme. Puteți folosi aplicația și să partajați căutări, salvați poze/video realizate cu camera telefonului automat pe PC și multe altele. Aplicația mai permite și descărcarea de softuri speciale pentru telefon și localizarea smartphone-ului dacă îl pierdeți.

Aveți nevoie de un handset cu Windows Phone 8 sau Windows Phone 7.8 pentru a interacționa cu aplicația instalată pe Windows 8. Orice ar fi sper că aplicația să se miște și să se comporte mai bine decât o făcea Zune, care funcționa haotic pe PC la sincronizarea cu Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×