Audi prezinta un telefon concept care controleaza automobilele

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.234 ori
<b>Audi prezinta un telefon concept care controleaza automobilele</b>Audi a jucat un rol important in dezvoltarea interfatelor automobil-telefon pana acum, dar se pare ca a facut progrese majore datorita unui nou proiect, al carui concept il puteti admira in imaginea urmatoare: De mentionat este faptul ca terminalul este...

Audi a jucat un rol important in dezvoltarea interfatelor automobil-telefon pana acum, dar se pare ca a facut progrese majore datorita unui nou proiect, al carui concept il puteti admira in imaginea urmatoare:

De mentionat este faptul ca terminalul este proiectat chiar de catre Audi, acesta avand rolul de telefon mobil, dar si de MP3 player si sistem de control al vehiculului. Handsetul suporta conectivitate Wi-Fi si 3G UMTS si va avea si un rol major in controlul sistemului de navigatie al masinii. De parca aceste feature-uri nu ar fi fost de ajuns, gadgetul va permite sa primiti imagini cu orice intrus “prins” de camera masinii dumneavoastra.

Astfel, veti afla daca este cazul sa sunati la politie, sau doar sa va multumiti sa ii urmariti pe cei care au pornit deja la drum cu masina dumneavoastra si sunt monitorizati de catre sistemul incorporat de detectare a pozitiei. Evident, toate acestea se vor intampla, doar in cazul in care conceptul se concretizeaza si intra in productie, desi ar fi pacat ca Audi sa iroseasca o tehnologie atat de utila si de promitatoare.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×