Super-conceptul telefon Sony Ericsson T850i

1.846 ori
<b>Super-conceptul telefon Sony Ericsson T850i</b>E interesant sa vedem cum fanii terminalelor Sony Ericsson produc atat de multe telefoane concept si totusi producatorul nu alege nici unul dintre acestea pentru a-l transforma intr-un handset real... Iata cel mai nou exemplu al unei opere de arta Sony...

E interesant sa vedem cum fanii terminalelor Sony Ericsson produc atat de multe telefoane concept si totusi producatorul nu alege nici unul dintre acestea pentru a-l transforma intr-un handset real... Iata cel mai nou exemplu al unei opere de arta Sony Ericsson, in varianta concept:

Conceptul Sony Ericsson T850i a fost creat de catre utilizatorul SE_cz de pe forumul Esato. Conform acestuia, acest terminal 3G va sosi cu GPS integrat, o camera de 4 megapixeli si flash Xenon si un display VGA. De mentionat este faptul ca aceasta camera va suporta functia de inregistrare video la 30 fps, iar pe lista de feature-uri a telefonului se afla si un slot pentru extensii de memorie. La urma urmei aceste specificatii tehnice nu sunt deloc futuristice, deci am putea totusi vedea un astfel de terminale pe piata chiar anul viitor.

Imaginea 3D de mai sus prezinta un handset "muncit" al utilizatorului, pe numele sau Peter Geerts. Nu-i putem invinui pe Sony Ericsson ca tin cu dintii de brandul lor, avand in vedere faptul ca echipa interna de design ar fi in mod vadit afectata, in cazul in care producatorul ar alege un concept extern pentru a-l aduce in linia de productie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×